Clapton
London, 2020
Client: Private client
Design: Yellow Cloud Studio, Stuart Indge Ltd
Main contractor: H Quality Construction Ltd
Category: Residential

Project description: We worked closely with the client and the architects, Yellow Cloud Studio, to produce this complete furniture fit out of a renovated Victorian terraced property. We fabricated and installed many items of furniture including the bespoke kitchen featuring a symmetrical main run of oak framed doors with cabinets housing appliances and storage that contrasts with the black cabinetry of the island. In the same room we also designed and produced the solid oak 8-person dining table to sit alongside a built-in bench seat with storage. An oak window seat / reading nook houses more storage. Moving upstairs we produced the bathroom furniture including a floating vanity unit in oak and a floor to ceiling concealed storage unit.